Aanmelden zomerkamp 2021

Hoera! We gaan op kamp! Wil je mee? Meld je dan meteen aan. Er zijn uiteraard een aantal richtlijnen en spelregels. Die vind je hieronder.

Meld je nu aan!

Op zaterdag 21 augustus staat ons zomerkamp weer op de planning. Hebben jullie er ook zoveel zin in, net zoals wij??

Dit jaar zullen we naar Scouting Markesteen te Velp gaan. 

De kampdata: zaterdag 21 augustus tot en met woensdag 25 augustus 2021. 

Dit jaar is het op dit moment nog niet helemaal zeker hoe we het halen en brengen gaan vorm geven. Dit hangt af van de coronaregels. We willen hier vlak voor de zomervakantie duidelijkheid over verschaffen.
De momenten wanneer we verzamelen zijn onder voorbehoud bekend. 

Dit zal voor de zaterdag rond het middaguur zijn en de woensdag zullen we in de loop van de middag terug zijn. Hierover ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie. We gaan er op dit moment vanuit dat de scouts net zoals andere jaren met de fiets op kamp gaan. Dit hangt af van de ontwikkelingen van het coronavirus en de dan geldende coronavoorschriften.

Dinsdag 6 juli as. is er een inloopavond waarop ouders welkom zijn om actuele informatie te verkrijgen en eventuele vragen te stellen.
De inloopavond is van 19.30 tot 20.30 uur in het clubgebouw.
Houdt u a.u.b. rekening met de coronavoorschriften (o.a. afstand houden).

Aanmelden kan dit jaar alleen via de website.
Opgeven kan tot zaterdag 3 juli a.s. 

De kosten van het zomerkamp bedragen: 

  • 1 kind:                                       €  65,00
  • 2 kinderen (binnen het gezin): €100,00

De kosten houden we  (evenals vorig jaar) wat lager dan eerdere jaren omdat we dit jaar minder hebben uitgegeven aan uitjes etc. We hebben besloten een gedeelte van het geld uit  de kas van de spelgroepen te besteden aan het zomerkamp. 

Het kampgeld kunt u storten op:

St. Scouting Amalgama
NL47INGB0003985971
O.v.v. Zomerkamp 2021 + Volledige naam kind

Dit moet uiterlijk op vrijdag 13 augustus a.s. zijn voldaan bij de penningmeester. Voor het vragen over het kampgeld, kunt u contact opnemen met de penningmeester, info@scoutingamalgama.nl

Mocht uw kind na aanmelding toch onverhoopt niet meer mee kunnen op kamp, zal er een bedrag van €25,00 in rekening worden gebracht. Dit is omdat er dan al kosten zijn gemaakt. 

Tijdens het kamp is het verplicht om het volledige uniform aan te hebben bij aankomst. 

Wil je nog een T-shirt (12,50euro) of trui (34euro) kopen, kun je deze bestellen, tijdens een van de opkomsten of via de mail/groepsapp. 

Tijdens het kamp is de staf bereikbaar in het geval van nood; de namen en telefoonnummers worden in een volgende informatiebrief opgenomen. 

De kinderen mogen geen mobieltjes of snoep meenemen.

In vervolg op deze brief ontvangt u binnenkort ook nog een brief met daarin andere handige informatie over het zomerkamp, zoals de rijlijst, regels tijdens het kamp en een paklijst. 

Meld je nu aan!