Aanmelden zomerkamp 2020

Hoera! We gaan op kamp! Wil je mee? Meld je dan meteen aan. Er zijn uiteraard een aantal richtlijnen en spelregels. Die vind je hieronder.

Meld je nu aan!

Vervoer:
“Ouder(s)/verzorger(s) brengen en halen voor zover mogelijk hun kind zelf naar/van een centraal vertrekpunt of de locatie van het zomerkamp (afhankelijk wat van toepassing is). Deelnemers die niet gebracht of gehaald kunnen worden door de eigen ouders rijden mee met een andere ouder. Op de heen- en terugweg is deze ouder hetzelfde. Voor alle leeftijden geldt: er rijdt maximaal één kind van een ander gezin met het rijdende gezin mee.”

Kamplocatie:
Scouting St. Maarten te Doornenburg
Adres: Sterreschans 2, 6686 MV Doornenburg

Er wordt een schema gemaakt mbt het vervoer naar en van de kamplocatie; spreiding met verschillende tijden voor ouders om drukte te vermijden.

Aankomsttijden
12 juli as. tussen 15.00 en 16.00 uur

Vertrektijden
15 juli as. tussen 11.00 en 12.00 uur